onsdag 1 juli 2009

Pyttan är hemma igen.








Igår kväll kom Pyttan hem från fäboden ovanför Mora klockan någonstans. Hennes päls glänste och hon såg ut som hon tappat några kilon, jättebra.
Ikväll var hon med ut på en vagnstur, Turbo drog och så hade vi Pyttan och Mega på släp, körde gjorde Lena.
När vi hade kört nästan hela rundan så stod där en timmerbil och lastade.... vi kommer i en uppförsbacke mot timmerbilen, jag hoppar av och kopplar loss Mega och Pyttan och tur var nog det för Turbo börjar backa och backa och backa ända tills det tar stopp och han står nästan tvärs över vägen. Turbo var jätteduktig sen efter det för han stod helt still och väntade tills killen i timmerbilen lastat klart, när killen såg oss sen så stängde han av lastbilen och kom fram och hälsade på hästarna och småpratade med oss, jätte trevlig kille. Vi gick vidare uppför backen och mötte två tjejer som åkte med sista biten hem till Lena.
Jag tror att denna runda är ca åtta kilometer lång, och nästan hela tiden fick Pyttan småtrava för att hinna med, och hon var inte svettig när vi kom hem heller, bara lite varm.
Dom är så duktiga våra hästar.

1 kommentar:

  1. Ja de är verkligen snälla och duktiga,våra hästar...de ställer upp på allt tröttsamt vi ber dem om,i värmen med alla insekter.Vi får kanske ha lite överseende med Turbos dumheter igår...fast han får bannemig inte göra om det, för det var läskigt,särskilt när det lutade bakåt...

    SvaraRadera